PROFESIONALNOST, VISOKA KVALITETA,
KONKURENTNE CIJENE, POŠTIVANJE UGOVORENIH ROKOVA
Specijalizirani smo za prodaju i tisak na promo
artikle te marketinške aktivnosti

O nama

Tvrtka Mega dizajn osnovana je 2012 godine, specijalizirana  za prodaju i tisak na promo artikle te marketinške aktivnosti. Uz veleprodaju promotivnih artikala, poslovnih poklona, direktnom proizvodnjom u Kini i Turskoj, veliki udio poslovanja  ima i aplikacija logotipova na sve vrste podloga.

Na području tiska možemo izdvojiti slijedeće mogućnosti aplikacije:  sitotisak, tampon tisak , uv led printer,  te  lasersku gravuru  koje imamo  u svojoj  proizvodnji.

Kako nam je temeljni cilj stvoriti profesionalan odnos sa svakim kupcem, u mogućnosti smo za sve ostale usluge, koje nisu naša uža specijalnost, osigurati uslugu naših stalnih i dugogodišnjih partnera.

Uvoznici smo i distributeri  većine   brendova Europskih dobavljača  tekstila. Tvrku Mega dizajn trenutno čini  kvalitetan tim koji svojom profesionalnošću te znanjem mogu kvalitetno i brzo riješiti ili odgovoriti na potrebe i zahtjeve  naših kupaca.

Trud i vrijeme uloženo kroz sve godine iskustva, danas za rezultat imaju da svojim klijentima prvenstveno nudimo PROFESIONALNOST, VISOKU KVALITETU,UMJERENE CIJENE,STALNE PROMO AKCIJE,POŠTIVANJE UGOVORENIH ROKOVA. Kao rezultat toga je konstantni rast kroz godine postojanja, te zadovoljstvo naših partnera koji su vrlo značajni na gospodarskoj slici u RH.

95
PROMOCIJA
45
SITOTISAK
100
ZNANJE
60
ROTO TISAK
15
TAMPON TISAK
275
TEHNOLOGIJA

Mega Dizajn - Tehnologija Tiska i Ljudski Potencijali

Suvremen Dizajn i Kvaliteta Tiska Od tiska velikog formata do prilagođenog tiska na tekstil i tiska promotivnih proizvoda, naši stručnjaci za tisak, promociju i marketing spremni su vašem projektu dati krila.

BROJNE VRSTE TISKA

pen-transparent-70x70

TISAK NA ŠALICE

ruler-2-transparent-70x70

TISAK NA OLOVKE

paint-palette-transparent-70x70

TISAK NA OLOVKE

Naši Partneri