Ukoliko vam je potreban trajan brz i dugoročan tisak na proizvode i očekujete konzistentnost  kvalitete otiska, od sada u ponudi predstavljamo UV LED tisak na uredske, promotivne ili personalizirane artikle. Naručite jedinstvene poklone za svoje poslovne partnere već danas! Kompletni print na sve vrste materijala po pristupačnim cijenama za širu primjenu za suradnike, klijente i korisnike. Za učinkovito predstavljanje proizvoda ključna je kvaliteta tiska. Odabir efikasne metode ispisa unaprijedit će Vaše promotivne i prodajne aktivnosti. UV LED print vodeća je inovacija u modernoj tehnologiji tiska.

2022-04-06

 

ŠTO JE UV LED PRINTER?

Printer koji omogućava kvalitetan print na razne materijale i predmete. Ovakav tip printera omogućava ispis čak i na krute materijale koji su se do sada mogli isključivo raditi specifičnim tehnikama tiska. Svojom modernom tehnologijom brzog UV sušenja, ovim printerom može se tiskati bilo koji predmet, od upaljača, olovaka do krutih metalnih predmeta ili čak materijala od plastike.

Prednosti u odnosu na tampon i sitotisak:

  • direktan ispis slike u boji
  • ispis i otisak za personalizaciju
  • brzo postavljanje i ispis na sve vrste artikala
  • vrlo jednostavno rukovanje

UV LED tisak pravi je izbor:

1) Za ekološki osvještene korisnike

Budući da je isparavanje svedeno na minimum, snižena je emisija štetnih organskih spojeva u okoliš u usporedbi s drugim bojama. UV printer upotrebljava fotomehanički proces za sušenje tinte naspram sušenja isparavanjem.

2) Kada vam je hitno potreban brz tisak na velik broj proizvoda

S obzirom da nema isparavanja, UV tinta se brzo suši u usporedbi s drugim tiskarskim tehnikama. Sada smo vam u mogućnosti ponuditi uslugu izrazito brzog tiska na veliku količinu artikala, što ubrzava proces plasmana.

3) Kada  vam je potreban specifičan dizajn

UV tisak idealan je za projekte koji zahtjevaju nabran ili oštar tisak na neobloženoj podlozi ili satenski izgled na obloženoj podlozi.

4) Kada želite izbjeći razmazivanje ili ogrebotine

Brzo sušenje UV tiska spriječava razmazivanje, a UV premaz štiti otisak od ogrebotina

5) Pri tiskanju na plastične i neporozne podloge

UV tinta se suši izravno na površini materijala. Budući da ne iziskuje apsorbiranje u materijale, UV tehnika pogodna je za print na proizvode na kojima ne bi bio moguć tisak primjenom klasične tinte.